Έρευνα, Σεμινάρια και Εκπαίδευση

Σεμινάριο Συμπεριφοράς Σκύλων: "ΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΚΑΝΩ"

 Mετά την περσινή μεγάλη ευτυχία, η Pets Pro Academy (www.petsproacademy.gr), o μόνος εκπαιδευτικός φορέας στην Ελλάδα αφιερωμένος στα Ζώα Συντροφιάς φέρνει για δεύτερη φορά στη χώρα μας το σεμινάριο "ΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΚΑΝΩ".

Θα το παρουσιάσει ο άνθρωπος που έκανε πράξη τον μιμητισμό στο σκύλο, η Dr Claudia Fugazza και θα αποτελείται τόσο από θεωρία για την κοινωνική μάθηση και τη συμπεριφορά του σκύλου όσο και από ζωντανή επίδειξη.

Το σεμινάριο θα προλογίσει ο Δρ. Χρήστος Καραγιάννης, ο οποίος είναι ο μόνος Έλληνας Ειδικός Συμπεριφοριολόγος Κτηνίατρος, ειδικός στην αντιμετώπιση των προβλημάτων συμπεριφοράς, και ένας από τους 35 κτηνιάτρους στην Ευρώπη με την ειδικότητα αυτή.

Για το μοναδικό αυτό σεμινάριο αλλά και την πρόσφατη μελέτη της Claudia Fugazza έγραψαν οι εφημερίδες Τhe Guardian , New York Times, Washington post, αλλά και πολλά επιστημονικά περιοδικά και ιστοσελίδες παγκοσμίου φήμης .

Ημερομήνιές θα ανακοινωθούν σύντομα.

Όπως και το 2016 θα γίνει ζωντανή επίδειξη του «Κάνε ότι Κάνω» και θα μάθει το κοινό πως να χρησιμοποιήσει τη μέθοδο αυτή και στο δικό του σκύλο από την ίδια την Claudia Fugazza.

Θα υπάρξει παράλληλη μετάφραση από τα αγγλικά στα ελληνικά ( με ακουστικά ), καφέ και ελαφρύ γεύμα ( και τις δυο μέρες ) και Πιστοποίηση Παρακολούθησης του Σεμιναρίου για τους συμμετέχοντες.

Επικοινωνία

Βίντεο

  • 3 ΜΗΝΩΝ ΚΟΥΤΑΒΙ LABRADOR ΕΡΜΗΣ
  • 2 ΜΗΝΩΝ ΚΟΥΤΑΒΙ JACK RUSSELL SOYA
  • O Συμπεριφοριολόγος Κτηνίατρος, Δρ. Χρήστος Καραγιάννης​, στη Φωλιά των Κου Κου
  • Σεμινάριο Εκπαίδευσης Σκύλων - Do as I do- Κάνε ό, τι Κάνω
  • O Κτηνίατρος Δρ. Χρήστος Καραγιάννης στη Μάιρα Μπάρμπα για την Ημερίδα Συμπεριφοράς Σκύλου