Προσωπικό

Δρ. Χρήστος Καραγιάννης  MSc, Dip. ECAWBM-BM, MRCVS

European Specialist in Veterinary Behavioural Medicine

Ο Δρ. Χρήστος Καραγιάννης είναι ο πρώτος Έλληνας Ειδικός Συμπεριφοριολόγος Κτηνίατρος, ειδικός στην αντιμετώπιση των προβλημάτων συμπεριφοράς, και ένας από τους 35 κτηνιάτρους στην Ευρώπη με την ειδικότητα αυτή. H Ευρωπαική ειδικότητα του στην αντιμετώπιση των προβλημάτων συμπεριφοράς είναι αναγνωρισμένη από όλες τις Ευρωπαικές χώρες και είναι ο ανώτερος επαγγελματικός τίτλος που μπορεί να αποκτήσει ένας κτηνίατρος. 

Ο Δρ. Καραγιάννης έχοντας ειδικευτεί στη «Συμπεριφοριστική Κτηνιατρική» σε μία από τις πιο φημισμένες πανεπιστημιακές κλινικές προβλημάτων συμπεριφοράς ζώων συντροφιάς στον κόσμο, στην Κλινική Συμπεριφοράς Ζώων Συντροφιάς του Πανεπιστημίου του Λίνκολν, ασχολείται αποκλειστικά με την αντιμετώπιση περιστατικών προβλημάτων συμπεριφοράς τόσο σε κλινικό, όσο και σε ερευνητικό επίπεδο και έχει αναλάβει εκατοντάδες ζώα με προβλήματα συμπεριφοράς μέχρι σήμερα.

Είναι ενεργό μέλος της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας των κτηνιάτρων συμπεριφοριστών, με δημοσιεύσεις σε βιβλία και επιστημονικά περιοδικά, καθώς και παρουσιάσεις σε παγκόσμια και πανευρωπαϊκά συνέδρια. Από το 2011 ως επισκέπτης λέκτορας διδάσκει για την αντιμετώπιση των προβλημάτων συμπεριφοράς των ζώων συντροφιάς στην Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.  
                  

Website: www.behaviour.gr

Δημήτρης Κοτάκος BCCSDip.DogBhv

Επαγγελματίας εκπαιδευτής σκύλων. Διπλωματούχος του  Βρετανικού Κολεγίου Κυνολογικών Σπουδών. Αποφοίτησε με έπαινο στην "Συμπεριφορά Σκύλων", (Advanced Canine Behaviour Diploma). 

Είναι αποκλειστικός συνεργάτης των ενημερωτικών ιστοσελίδων: livingwithdogs.gr και www.livingwithcats.gr.

Διδάσκει στην Ακαδημία Επαγγελμάτων Ζώων Συντροφιάς, www.petsproacademy.gr, στο τμήμα «Δίπλωμα Εκπαίδευσης και Συμπεριφοράς Σκύλου»

Το διάστημα 2015-17 συμμετείχε στην Κυνοφιλική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης K9 SAR, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ως Επιστημονικός Συνεργάτης.

Website: www.dimitriskotakos.gr

 


Μαρία Κοντογιάννη

Eιδική παιδαγωγός με μετεκπαίδευση στην πρώιμη παρέμβαση σε παιδιά με διαταραχές αυτιστικού φάσματος. Έχει εργαστεί στη δημιουργική απασχόληση και φύλαξη παιδιών με αναπτυξιακές δυσκολίες καθώς και ως συνοδός παράλληλης στήριξης σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες στο φάσμα του αυτισμού.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής & Ψυχολογίας με κατεύθυνση την Ψυχολογία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων καθώς και του εκπαιδευτικού προγράμματος του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών: «Ειδική αγωγή και εκπαίδευση: διαγνωστική, θεραπευτική, συμβουλευτική»

 

 

Σοφία Παπαπάνου

Eπαγγελματίας εκπαιδεύτρια σκύλων και απόφοιτη του Διπλώματος Εκπαίδευσης και Συμπεριφοράς Σκύλων της Pets Pro Academy.

Ιδιαίτερα ενδιαφέροντα της είναι η συμπεριφορά των σκύλων, το Sports Coaching σε σκύλους καθώς και η σχέση παιδιών και σκύλων μιας και είναι απόφοιτη του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας, με ειδίκευση στη Ψυχολογία, του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ επιπλέον έχει μετεκπαιδευτεί στη Συνθετική Συμβουλευτική και εξειδικευτεί στη χρήση και εφαρμογή γνωσιακών και συμπεριφορικών τεχνικών.

ΜΕΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΚΥΛΟΥ & ΓΑΤΑΣ


ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Κτηνίατρος, MSc, Dip. ECAWBM(BM), MRCVSEuropean and RCVS Specialist in Veterinary Behavioural Medicine

www.behaviour.gr
 

Δημήτρης Κοτάκος

BCCSDip.DogBhv.
Εκπαίδευση σκύλων
Πρόληψη Ανεπιθύμητων Συμπεριφορών Σκύλων

www.dimitriskotakos.gr
 

Μαρία Κοντογιάννη

Ειδική Παιδαγωγός

 

Σοφία Παπαπάνου

Επαγγελματίας εκπαιδεύτρια σκύλων

 

 
 
 

Επικοινωνία

Βίντεο

  • 3 ΜΗΝΩΝ ΚΟΥΤΑΒΙ LABRADOR ΕΡΜΗΣ
  • 2 ΜΗΝΩΝ ΚΟΥΤΑΒΙ JACK RUSSELL SOYA
  • O Συμπεριφοριολόγος Κτηνίατρος, Δρ. Χρήστος Καραγιάννης​, στη Φωλιά των Κου Κου
  • Σεμινάριο Εκπαίδευσης Σκύλων - Do as I do- Κάνε ό, τι Κάνω
  • O Κτηνίατρος Δρ. Χρήστος Καραγιάννης στη Μάιρα Μπάρμπα για την Ημερίδα Συμπεριφοράς Σκύλου